Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.10
Isınma: Doğalgazlı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sskoo.meb.k12.tr

Adres - VEFİ PANDIR MAH. MİMAR SİNAN CAD. ŞEHIT ŞABAN KARADOĞAN ORTAOKULU BLOK NO 35 YERKÖY / YOZGAT

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Adresi: Ali Vefi Pandır Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulu No: 35 Yerköy/Yozgat

Ulaşım İlçemizde Ankara istikametine günde 2 defa tren seferi, her 2 saatte bir otobüs seferi bulunmaktadır. Şehir merkezine her 20 dakikada bir dolmuş seferi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 40 km mesafede ve İlçe merkezinde bulunmaktadır.